McInnes: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα»

Ο τεχνικός της Aberdeen, Derek McInnes, αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά φέτος σε τελικό τη Celtic, έχοντας ήδη χάσει με 3-0 σε αυτόν του League Cup, η πορεία της ομάδας του όμως είναι και φέτος εξαιρετική και αναμένεται να στηριχθεί σε αυτήν.
«Θέλαμε πάνω από όλα να κερδίσουμε το ματς στο Firhill για να κλείσουμε καλά το πρωτάθλημα κι η επιβλητική νίκη ήταν πολύ ευχάριστη, είχαμε κάποιους τραυματισμούς αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε» δήλωσε ο τεχνικός των Dons που έπλεξε το εγκώμιο της αντιπάλου του στον σημερινό τελικό.
«Δοκιμάσαμε διάφορους τρόπους για να νικήσουμε τη Celtic, δεν τα καταφέραμε αλλά πήραμε δύναμη από τις εμφανίσεις μας. Αξίζουν πολλά εύσημα στη Celtic που πήρε αήττητη το πρωτάθλημα. Ήταν φανερό ότι θα το έπαιρνε από τον Οκτώβριο και μπορεί να χρησιμοποίησε σαν κίνητρο το αήττητο» δήλωσε ο McInnes τονίζοντας: «H Celtic είναι πολύ καλή και συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, γεμάτη αυτοπεποίθηση και δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στους αντιπάλους της, πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τους δείξουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι η μέρα τους. Άρχισε να μας γίνετε συνήθεια να πηγαίνουμε σε τελικούς, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.