Motherwell-Kilmarnock (preview)

Η Μοtherwell έρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο ντέρμπι του Lanarkshire επί της Hamilton και αν νικήσει κι απόψε εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Οι Steven Hammell, David Ferguson και Elliott Frear είναι αμφίβολοι για τους γηπεδούχους, με τη συμμετοχή τους να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή, παραμένει εκτός μάχης ο Craig Samson όπως και οι Stephen Pearson, Stephen McManus, Richard Tait, Jacob Blyth, Ross MacLean και Jack McMillan για τους Steelmen.
H Kilmarnock εξασφάλισε την παραμονή της, μετά τη νίκη της με 2-1 επί της ουραγού Inverness, μετρώντας 2 νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια της. Ο βετεράνος επιθετικός Kris Boyd θα λείψει από το αποψινό και το τελευταίο ματς της σεζόν, λόγω τραυματισμού, παραμένουν εκτός μάχης οι Scott Boyd και Rory McKenzie, επιστρέφει όμως ο αμυντικός Greg Taylor που εξέτισε την ποινή του.
Η Motherwell είναι αήττητη φέτος κόντρα στην Kilmarnock, έφερε 0-0 στο Fir Park τον Δεκέμβριο, νίκησε όμως 2-1 μέσα στο Rugby Park, τον Αύγουστο και τον Μάρτιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.