Rangers-Aberdeen (preview)

Θα μπορούσε να ήταν μάχη για τη 2η θέση, όμως η Aberdeen την έχει εξασφαλίσει, μιας κι είναι στο +6 από τους Gers κι έχει πολύ καλύτερο συντελεστή τερμάτων (+32 έναντι +12 των Rangers). Οι Rangers ξεπέρασαν το διασυρμό με 1-5 από τη Celtic κερδίζοντας 2-1 Partick Thistle και Hearts κι ήδη κάνουν τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν. Θέλουν φυσικά να κάνουν ένα καλό φινάλε, θα αγωνισθούν όμως χωρίς τους αμυντικούς Rob Kiernan, Philippe Senderos, Danny Wilson και Lee Wallace και τους Jordan Rossiter και Niko Kranjcar που παραμένουν εκτός μάχης.
Η Aberdeen έρχεται από εντός έδρας ήττα από την πρωταθλήτρια Celtic με 3-1 και πηγαίνει στο Ibrox χωρίς τους μέσους Ryan Jack και Peter Pawlett που είναι τραυματίες ενώ θα λείψει και ο εξτρεμ, Jonny Hayes, που είναι τιμωρημένος.
Ο Derek McInnes δήλωσε ότι οι Rangers θα πρέπει να είναι ενοχλημένοι που θα τερματίσουν πίσω από την Aberdeen, γι αυτό αναφέρονται συνεχώς στην ομάδα του. Οι Dons πάντως δεν έχουν κερδίσει στις 41 τελευταίες επισκέψεις τους στο Ibrox, τελευταία φορά που το κατάφεραν ήταν το Σεπτέμβριο του 1991.
Οι Rangers έχουν μόνο δύο εντός έδρας ήττες φέτος κι αυτές από τη Celtic. Στις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, οι Rangers έχουν νικήσει 3-0 στο Pittodrie τον περασμένο μήνα, έχασαν 2-1 εκεί το Σεπτέμβριο, ενώ νίκησαν 2-1 στο Ibrox το Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.