Rangers-Hearts (preview)

Νίκη ανάσα για ψυχολογικούς λόγους στις καθυστερήσεις για τους Rangers που επικράτησαν 2-1 της Partick Thistle στο Firhill. Ο αμυντικός Danny Wilson θα απουσιάσει, όπως και στα άλλα δύο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Οι Emerson Hyndman και Jon Toral ήταν δανεικοί κι επέτρεψαν στις ομάδες τους, εκτός μάχης και ο αρχηγός Lee Wallace. Δύο ήττες στο Ibrox στο πρωτάθλημα (από τη Celtic και οι δύο), για τους Gers που θα προσπαθήσουν να κλείσουν με αξιοπρέπεια τη σεζόν αφού και η 2η θέση έχει χαθεί.  
Τρία ματς χωρίς νίκη μετρά η Hearts που θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την 4η θέση, κάτι εξαιρετικά δύσκολη μιας κι είναι 6 βαθμούς πίσω από τη St Johnstone. Oι full-backs Andraz Struna και Lennard Sowah έχουν μυικούς τραυματισμούς και δύσκολα θα προλάβουν το ματς, οι John Souttar και Callum Paterson παραμένουν εκτός μάχης ενώ ο Faycal Rherras έχει αφήσει το σύλλογο.
Στις φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων, η Hearts μετρά δύο νίκες στην έδρα της, 2-0 το Νοέμβριο και 4-1 το Φεβρουάριο και μία οι Rangers, με 2-0, στο Ibrox το Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.