H μέρα του Lewis Stevenson

Mετά από 14 χρόνια στη Hibernian o Lewis Stevenson ανταμοίβεται σήμερα, με το testimonial του, στο παιχνίδι με τη Sunderland στο Easter Road. O αριστερός μπακ των Hibs είναι ο μόνος που έχει κατακτήσει και το League Cup, το κύπελλο Σκωτίας και τον τίτλο της Championship με τη Hibernian κι ο τεχνικός της ομάδας, Neil Lennon, εξήρε την αφοσίωση και το χαρακτήρα του.  
«Δε βρίσκεις συχνά στο μοντέρνο ποδόσφαιρο παίκτη που να είναι τόσο καιρό σε μια ομάδα, είχε τα σκαμπανεβάσματα του αλλά είναι παίκτης που παίζει για το σύλλογο, για μια ομάδα μόνο, οι οπαδοί τον λατρεύουν και του αξίζει και με το παραπάνω» ήταν τα λόγια του Lennon που τόνισε ότι το ματς με τη Sunderland δεν είναι ένα απλό φιλικό: «Είναι ένα testimonial, αλλά θα είναι πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και το υπολογίζουμε πολύ σοβαρά, γιατί χρειαζόμαστε αγώνες. Ξεκινάμε το League Cup (κόντρα στη Montrose) την άλλη βδομάδα και θέλω να δω την κατάσταστη των παικτών.»
Η Hibernian κέρδισε 4-0 τη Dunferlmine εκτός έδρας την Πέμπτη, στο τελευταίο φιλικό της, όμως το σημερινό θα είναι σαφώς δυσκολότερο, κόντρα σε ομάδα που έπαιζε πέρυσι στην αγγλική Premier League, όπως παραδέχτηκε ο Lennon«Eίναι ένα τεράστιο βήμα από πλευράς κλάσης κόντρα σε μια ομάδα που ήταν στην Premier League της Αγγλίας πέρυσι. Η φυσική κατάσταση, ο ρυθμός και η ποιότητα θα είναι σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο από αυτό που συναντήσαμε στο ματς με τη Dunfermline, θα είναι ένα εξαιρετικό test, για το οποίο ανυπομονούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.