Με hat-trick McHugh, η Morton 6-1 στην έδρα της Turriff Utd

Ο Bob McHugh έκανε hat-trick και η Morton νίκησε 6-1 μέσα στο The Haughs την ερασιτεχνική Turriff United, που αγωνίζεται στη Highland League, Πέμπτη κατηγορία στην πυραμίδα του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Εξαιρετική η ομάδα του Jim Duffy, άνοιξε το σκορ στο 19’ με τον Robert Thomson, για να ακολουθήσει το hat-trick του Bob McHugh που σκόραρε στο 30’, το 37’ και το 53’.
Ο Michael Tidser, που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, είχε δύο ασίστς και σκόραρε στο 67’ από το σημείο του πέναλτι κάνοντας το 0-5. H Turriff μείωσε στο 81’ με τον Scott Miller, όμως ο Scott Tiffoney με ένα αριστερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-6 για την ομάδα του Greenock.
Για τους φιλοξενούμενους ένα ακόμα καλό νέο ήταν η επιστροφή του Jai Quitongo μετά από 7 μήνες απουσίας εξαιτίας τραυματισμού.

TURRIFF UNITED: Main, Chalmers, Cairns, Wood, Bowden, Botell, MacKenzie, Allen (Booth 46), Myers (Ross 46), Miller, Wozniak (Cuelho 46).
GREENOCK MORTON: Gaston (McGowan 76), Doyle, Barr (Hynes 76), Lamie (Iredale 63), Russell, Murdoch, Harkins (,Langan 76) Tidser, Thomson (Tiffoney 67), McHugh (Quitongo 63) Oliver. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.