Πρώτη η Livi, ξέσπασαν οι Jags

Η Livingston νίκησε 2-0 την Airdrieonians και διατηρήθηκε στην κορυφή του Η’ ομίλου του League Cup, όμως ήταν η Partick Thistle που έκανε το σκορ της ημέρας, διαλύοντας με 5-0 τη St Mirren.
Στο Tony Macaroni Arena η Livingston προηγήθηκε στο 21’ με γκολ του Dylan Mackin και διπλασίασε τα τέρματα της στο 53’ με κεφαλιά του Craig Halkett, μετά από σέντρα του Raffaele De Vita, για να φτάσει τους 8 βαθμούς και να διατηρηθεί στην κορυφή του.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Partick Thistle ήταν σαρωτική στο Firhill και διέσυρε με 5-0 τη St Mirren. Οι Jags προηγήθηκαν στο 12’ με τον Kris Doolan κι έκαναν το 2-0 στο 23’ με τον Steven Lawless. Δέκα λεπτά αργότερα ο Lawless έκανε το 3-0, για να γίνει το 4-0 στο 38’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Blair Spittal.
Στο 58’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, όταν πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αρχηγός τους, Abdul Osman, μετά από ένα σκληρό φάουλ στον αρχηγό της St Mirren, Stephen McGinn. Ένα λεπτό αργότερα όμως οι Jags έκαναν το 5-0 με τον Blair Spittal να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η St Mirren δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της …τιμής, παρότι είχε κάποιες καλές στιγμές στο τέλος κι έμεινε τους 3 βαθμούς, όσους και η Airdrieonians. Στους 4 είναι η Partick Thistle που ανέβηκε στη 2η θέση, έχοντας δώσει μόνο δύο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.