Η Motherwell εύκολα 2-0 τη Stirling

H Motherwell νίκησε 2-0 τη Stirling Albion στο Forthbank, μπροστά σε 1.044 θεατές σε φιλικό προετοιμασίας.
Ο τεχνικός των Steelmen, Stephen Robinson, ξεκίνησε 4 από τους παίκτες που πήρε το καλοκαίρι, τους Russell Griffiths, Charles Dunne, Andy Rose και Craig Tanner, ενώ δοκίμασε και τους Cedric Kipré και Shaun Tuton. Οι καιρό τώρα απόντες, Richard Tait και Stephen McManus ξεκίνησαν κι αυτοί για τους φιλοξενούμενους. Η Albion της League Two είχε στην ενδεκάδα της τους νεοαποκτηθέντες Steven Noble και Peter MacDonald, με τον Lee Hamilton να δοκιμάζεται στη θέση του δεξιού μπακ, μετά την αποχώρηση του από τη Berwick.
H Motherwell άνοιξε το σκορ στο 36’ με βολίδα έξω από την περιοχή του ShaunTuton, που δοκιμάζεται από τους Steelmen κι έχει παίξει και στη Barnsley, κι έκανε το 2-0 με τον Ryan Bowman στο 58’.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν 10 αλλαγές στο ημίχρονο κι η Stirling 7, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.
STIRLING ALBION: Binnie, McGeachie (Banner 59), Noble (Black 66), Hamilton, Davidson, Caddis (McMullan 59), Robertson (McCue 59), Dickson (McClair 59), MacDonald (B.Henderson 66), D Smith, Kavanagh (J.Henderson 66).
MOTHERWELL: Griffiths, Tait (Hammell 46), McManus (Heneghan 46), Frear (Cadden 46), Rose (McHugh 46), Dunne (Bowman 46), Kipre (Dembele 46), Campbell (Clay 46), Tuton (Thomas 46), MacLean (McMillan 46), Tanner (Gordon 46).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.