Oι Βόσνιοι δεν φοβούνται την Aberdeen

H Αberdeen υποδέχεται απόψε την Siroki Brijeg, στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League, με τους Βόσνιους κάθε άλλο παρά να φοβούνται τους Dons, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Luka Menalo, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει συνηθίσει να είναι το outsider.
Η Siroki απέκλεισε στον πρώτο γύρο τη Shymkent Ordabasy του Καζακστάν (2-0, 0-0) με τον Menalo να τονίζει ότι αυτά τα ματς έδωσαν αυτοπεποίθηση στην ομάδα του.
«Mιλώ εκ μέρους όλων στην ομάδα, ανυπομονούμε να πάμε στη Σκωτία. Κανείς δεν μας έδινε ελπίδες με τη Ordabasy που είχε ξοδέχει πολλά λεφτά ενώ εμείς έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες, είχαν ποιότητα, αλλά προφανώς μας υποτίμησαν» δήλωσε ο μέσος της Siroki σημειώνοντας: «Ο προπονητής πιστεύει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους Σκωτσέζους, είμαστε πάλι το outsider, αλλά αυτό μας βολεύει.»
Ο τεχνικός της Aberdeen, Derek McInnes, δε φαίνεται πάντως να υποτιμά τους δλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η Siroki μου θυμίζει την πρώτη ομάδα της Aberdeen που είχα, μια ομάδα καλή στις αντεπιθέσεις, με δύο γρήγορους εξτρεμ, πολύ ενέργεια στο γήπεδο και καλά οργανωμένη. Προκρίθηκε άνετα από τον προηγούμενο γύρο, ενώ η κλήρωση της φαινόταν δύσκολη στα χαρτιά.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.