Oι Saints 1-0 σε φιλικό τους Rangers

Σε φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, στο προπονητικό κέντρο των Rangers, η St Johnstone επικράτησε 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Callum Hendry (γιού του παλιού Σκωτσέζου διεθνή, Colin) στο 87’.
Οι Gers ήταν καλύτεροι έχασαν δύο ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Kenny Miller και τον Eduardo Herrera κι άλλη μία με κεφαλιά του Fabio Cardoso στο 20’, ενώ κι οι Saints είχαν μια καλή στιγμή με σου του Blair Alston.
Στο δεύτερο μέρος οι Saints απείλησαν με τον David Wotherspoon, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Tavernier, Alfredo Morelos και Martyn Waghorn. Οι Saintsόμως ήταν αυτοί που σκόραραν κόντρα στη ροή του αγώνα, χάρη σε ένα ολέθριο λάθος στην άμυνα των Gers. To εκμεταλλεύθηκε ο γιός του Colin Hendry, Callum, στο 87’ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

RANGERS: Foderingham (Alnwick 45’-), Tavernier (Waghorn 65), Wilson (Bates 45), Cardoso (McCrorie 78), Wallace (Thompson 78), Pena (Holt 65), Dorrans (Dalcio 70), Jack, Kranjcar (Windass 35), Miller (Candieas 58), Herrera (Morelos 58).
ST JOHNSTONE: Mannus, Easton (Watson 45), Kerr, Shaughnessy (Gordon 45), Comrie, Trialist (Habran), Paton, Alston, Craig, Scougall (Wotherspoon 45), Kane.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.