Άξιο …0-0 για Hamilton και Partick Thistle

Μπορεί η Partick Thistle να είχε δύο δοκάρια, δεν άξιζε όμως τίποτα παραπάνω από τη Hamilton σε ένα φτωχό σε φάσεις ματς, που έληξε χωρίς σκορ.
Ο τεχνικός Alan Archibald έχει πάντως διαφορετική γνώμη πιστεύοντας ότι ένα καθαρό πέναλτι δεν δόθηκε στην ομάδα του. Είχε τρεις αλλαγές στην ομάδα που είχε ξεκινήσει στο ματς με τη Dundee, με τους Blair Spittal, Craig Storey και Kris Doolan να παίρνουν τις θέσεις των Chris Erskine, Conor Sammon και Andy McCarthy.
Ο Γιάννης Σκόνδρας επέστρεψε στο βασικό σχήμα της Hamilton παίρνοντας τη θέση του Rakish Bingham, με τους Accies να αλλάζουν και τερματοφύλακα, αφού ο Gary Woods ξεκίνησε αντί του Ryan Fulton κάτω από τα δοκάρια.
Η καλύτερη ευκαιρία ήταν σίγουρα το δοκάρι που είχε η Thistle με το σουτ του Kris Doolan, με τον Paul McGinn, να παίρνει το rebound αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Oι Jags είχαν κι άλλη μια καλή στιγμή με τη σέντρα του  Miles Storey να βρίσκει το δοκάρι και μια ευκαιρία, όμως οι Accies θα μπορούσαν να κλέψουν το ματς στο τέλος με τον David Templeton να στέλνει τη μπάλα άουτ από καλή θέση.
Η Hamilton σταμάτησε το αρνητικό σερί των 6 ηττών, έμεινε όμως για όγδοο ματς χωρίς νίκη. Κατάφερε τουλάχιστον να κρατήσει την Partick Thistle ένα βαθμό πίσω της.

HAMILTON ACADEMICAL: Woods, Gogic, Tomas (Donati 77), McMann, Σκόνδρας, Docherty, MacKinnon, Imrie, Boyd (Templeton 50), Rojano, Bia Bi (Bingham 67).
PARTICK THISTLE: Cerny, Keown, Devine, Turnbull, McGinn, Spittal, Barton, Edwards, Lawless, Storey, Doolan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.