Ποινή αποκλεισμού 4 ετών για McCormack

Ο πρώην αμυντικός της Brechin City, Darren McCormack, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από όλα τα σπόρτ για 4 χρόνια από τη UK Anti-Doping (επιτροπή αντιντόπινγκ κοντρόλ του Ηνωμένου Βασιλείου).
Ο 29χρονος Σκωτσέζος είχε βρεθεί θετικός σε μεταβολίτες της μεταντιενενόνης, γνωστές ως επιμετενδιόλη, η επιμεταμανδινόνη και η υδροξυμεθανιδενόνη, πιο απλά βρέθηκε θετικός στον έλεγχο που έγινε τον Απρίλιο όταν έπαιζε στη Brechin.
H ποινή του McCormack θα λήξει στις 7 Απριλίου του 2021, με τον διευθύνων σύμβουλο της UKAD, Nicole Sapstead, να δηλώνει: «Οι απαγορευμένες ουσίες είναι αντίθετες προς το πνεύμα του αθλητισμού και συνιστούν σοβαρή παραβίαση των κανόνων αντιντόπινγκ. Η UKAD θα επιδιώκει πάντα την επιβολή της μέγιστης δυνατής κύρωσης σε κάθε άτομο που εξαπατά το σύστημα. Ελπίζω ότι αυτή η περίπτωση θα αποτρέψει όσους σκέφτονται τη χρήση απαγορευτικών ουσιών που ενισχύουν την απόδοση τους.»
Ο McCormack έχει παίξει σε πάνω από 100 στη Σκωτία με πέντε διαφορετικές ομάδες, τις Hibernian, Ross County, East Fife, Airdrieonians και Brechin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.