6 ώρες χωρίς γκολ οι Saints, 0-0 με County

Η St Johnstone πίεσε στο τέλος αλλά έμεινε χωρίς γκολ για τέταρτο σερί ματς κι ο Owen Coyle επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στο McDiarmid Park για να φύγει ..ατσαλάκωτος με την County.
Ο Tommy Wright έκανε 5 αλλαγές στην ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει το Σάββατο για τη St Johnstone, με τον Zander Clark να παίρνει τη θέση του Alan Mannus κάτω από τα δοκάρια και τον Steven Anderson στο κέντρο της άμυνας αντί του Liam Gordon. Οι Blair Alston, Paul Paton και Murray Davidson ξεκίνησαν στα χαφ αντί των David Wotherspoon, Chris Millar και Liam Craig.
Τέσσερις αλλαγές για την Ross County, με τους Ryan Dow, Tom Chow, Ross Draper και Thomas Mikkelsen να παίρνουν τη θέση των Michael Gardyne, Jamie Lindsay, Craig Curran και Billy McKay.
Οι Saints ήταν καλύτεροι απείλησαν με βολίδα του Stefan Scougall έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο Scott Fox που αργότερα χτύπησε κι έγινε αλλαγή σε ένα πολύ σκληρό ματς που είδε τον Thomas Mikkelsen να παίζει με επίδεσμο στο κεφάλι για να γίνει κι αυτός αλλαγή.
Αν κάποια ομάδα άξιζε να σκοράρει αυτή ήταν η St Johnstone, χωρίς πάντως να κάνει τη μεγάλη φάση, ενώ κι η County είχε μια καλή στιγμή με το σου του Davis Keillor-Dunn να αποκρούσει ο keeper των γηπεδούχων, Zander Clark.
Τέσσερα ματς χωρίς γκολ μετρά πια η ομάδα του Tommy Wright που είναι στην 6η θέση, με τους Staggies 4 βαθμούς πιο πίσω.
ST JOHNSTONE: Clark, Comrie, Shaughnessy, Anderson, Easton, Alston (Craig 82), Davidson, Paton, Scougall, MacLean (Cummins 71), O'Halloran (Wotherspoon 42).
ROSS COUNTY: Fox (McCarey 76), Naismith, Fraser, Davies, van der Weg, Dow (Gardyne 68), Chow, Draper, O'Brien, Kellior-Dunn, Mikkelsen (Curran 53).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.