Celtic-Kilmarnock (preview)

61 ματς αήττητη μετρά η Celtic κι αν αποφύγει την ήττα και σήμερα από την Kilmarnock θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της ομάδας του Willie Maley που ξεκίνησε το 1915 και τελείωσε στις 21 Απριλίου του 1917 με εντός έδρας ήττα από την Kilmarnock! Η Celtic έρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 στο Pittodrie την Τετάρτη επί της Aberdeen, ενώ την Τρίτη θα υποδεχτεί τη Bayern Munich στο Celtic Park, κλείνοντας τον Οκτώβριο με 7 ματς σε 21 μέρες.
Ο νεαρός δεξιός μπακ, Anthony Ralston, αναμένεται να μείνει 6 βδομάδες εκτός αγώνων λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ενώ από τη Celtic θα απουσιάσουν και από αυτό το ματς οι κεντρικοί αμυντικοί Jozo Simunovic και Erik Sviatchenko, με τον τελευταίο πάντως να έχεθ επιστρέψει στις προπονήσεις.
Η Kilmarnock έρχεται από το 1-1 στο Ibrox την Τρίτη, με τον Steve Clarke να κάνει ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στον πάγκο της. Δεν θα έχει ούτε αυτή τη φορά τους Iain Wilson, Gary Dicker, Greg Kiltie και Steven Smith στη διάθεση του, με την Kilmarnock να μετρά μόλις μία νίκη στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Celtic στο πρωτάθλημα. Η Killie μετρά πάντως μόλις μία νίκη στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος (μαζί με το τέλος της περσινής σεζόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.