Οι οπαδοί της Celtic καλύτεροι στον κόσμο

Το βραβείο των οπαδών της χρινιάς πήραν οι φίλοι της Celtic, μιας και σε αυτούς απονεμήθηκε το FIFA 2017 Fan Award σε ειδική τελετή στο Λονδίνο, στο London Palladium
Οι οπαδοί της Celtic ήταν υποψήφιοι για το εκπληκτικό μωσαϊκό που δημιούργησαν, σε όλες τις κερκίδες του Celtic Park, στις 21 Μαίου του 2017, τιμώντας τα 50 χρόνια από τότε που οι θρυλικοί Lisbon Lions σήκωσαν το κύπελλο πρωταθλητριών του 1967. Μπορείτε να απολαύσετε εδώ το συναρπαστικό θέαμα που έγινε στο 2-0 επί της Hearts στο τελευταίό ματς της περσινής σεζόν, που χάρισε στους φίλους της Celtic το FIFA 2017 Fan Award
Το FIFA Fan Award  διανύει τη δεύτερη χρονιά του και δίνεται για μια εξαιρετική στιγμή ή χειρονομία από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι τον Αύγουστο του 2017 και μπορεί να απονεμηθεί σε οποιονδήποτε οπαδό ή γκρουπ οπαδών ανεξάρτητα από το επίπεδο πρωταθλήματος, φύλου ή εθνικότητας. 
Την πρώτη χρονιά το κέρδισαν οι οπαδοί της Borussia Dortmund και της Liverpool, ενώ φέτος ήταν υποψήφιοι οι οπαδοί της Borussia Dortmund και της FCCopenhagen.
Οι πρώτοι επειδή ξεκίνησαν μια εντυπωσιακή καμπάνια, κυρίως στα socialmedia, προσφέροντας στέγη και τροφή στους οπαδούς της Monaco που θα έμεναν μια μέρα παραπάνω, αφού το Borussia Dortmund-AS Monaco που ήταν να διεξαχθεί στις 11 Απριλίου του 2017 για το ChampionsLeague, αναβλήθηκε για την επόμενη μέρα όταν βόμβα  χτύπησε το λεωφορείο τηςDortmund.
Οι οπαδοί της FC Copenhagen ήταν υποψήφιοι για τη συγκινητική χειρονομιά τους στον τελικό του κυπελλου Δανίας στις 25 Μαίου του 2017. Η ομάδα τους νίκησε 3-1 τη Brondby  κι οι παίκτες της τους έδωσαν το τρόπαιο. Οι φίλοι της FC Copenhagen  πήγαν σε έναν οπαδό με αναπηρικό καροτσάκι του έδωσαν το κύπελλο και τον σήκωσαν μαζί με την καρέκλα του πανηγυρίζοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.