«Επίτευγμα-φαινόμενο» για τη Celtic

H Celtic έμεινε στο 1-1 με την Kilmarnock έφτασε όμως τα 62 ματς χωρίς ήττα, ισοφαρίζοντας το βρετανικό ρεκόρ που δημιούργησε η ίδια από το 1915 έως το 1917 και ο Brenda Rodgers δεν μπορούσε παρά να αποδώσει τα εύσημα στους παίκτες του.
«62 ματς χωρίς ήττα και νομίζω νίκες στα 56 από αυτά είναι ένα κατόρθωμα-φαινόμενο και δείχνει το επίπεδο των παικτών, έχουν την ευκαιρία στο επόμενο ματς πρωταθλήματος να κάνουν το ρεκόρ δικό τους» δήλωσε ο Rodgers που παραδέχτηκε ότι υπήρξε απογοήτευση για το 1-1.
«Οι παίκτες αισθάνονται απογοητευμένοι, όπως όλοι μας για την ισοπαλία, έγραψαν όμως ιστορία. Ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα το 1-1, στο τέλος όμως δεν ήμαστα τόσο εύστοχοι όσο συνήθως κάτι που δεν μας συβαίνει συχνά.»
Ο τεχνικός των Bhoys αναφέρθηκε και στην Kilmarnock και τον σκόρερ της, Jordan Jones σημειώνοντας: «Ήταν ενοχλητικό τόσα κορμιά στην περιοχή, φταίμε κι εμείς που δεν πιέσαμε όπως έπρεπε, φταίει και η Kilmarnock που αμύνθηκε σωστά κι όταν χρειάστηκε στο β’ μέρος βγήκε μπροστά. Το γκολ της ήρθε όταν ο Jones έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι αντέδρασε γρηγορότερα απ’όλους για να τη στείλει στα δίχτυα. Πιθανότα η καλύτερη επιθετική κίνηση όλου του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.