Dundee-Hamilton (preview)

Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Dundee, με πιο πρόσφατη αυτή της Τετάρτης από τη Motherwell. O τεχνικός της, Neil McCann, ετοιμάζει τον Kerr Waddell για το κέντρο της άμυνας, σε περίπτωση που ο αρχηγός της ομάδας, Darren O'Dea, δεν είναι σε θέση να αγωνισθεί. Δεν αποκλείεται rotation από τον McCann με τους A-Jay Leitch-Smith και Scott Allan να έχουν πολλές πιθανότητες να αγωνισθούν. Η Dundee έχει δεχτεί γκολ και στα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
Η Hamilton σταμάτησε το αρνητικό σερί των 6 ηττών, έμεινε όμως για όγδοο ματς χωρίς νίκη κι απέχει μόλις δύο βαθμούς από το βυθό της βαθμολογίας.
Περιμένει τον αμυντικό Xavier Tomas, με τους Danny Redmond, Γιώργο Σαρρή, Grant Gillespie και Ali Crawford να είναι κοντά στην πλήρη ανάρρωση αλλά εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση, με τον Michael Devlin να αναμένεται να επιστρέψει τον Γενάρη.
Εξαιρετική η πρόσφατη παράδοση των Accies που έχουν κερδίσει τα 3 τελευταία ματς που έδωσαν με τη Dundee χωρίς να δεχτούν γκολ, ενώ δεν έχουν χάσει στις 3 τελευταίες επισκέψεις τους στο Dens Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.