Ηearts-Rangers (preview)

O Graeme Murty επιστρέφει στον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού, μετά την αναμενόμενη απόλυση του Pedro Caixinha, με τον Φινλανδό, Jonatan Johansson, ως βοηθό του. Oι Rangers πηγαίνουν στο Εδιμβούργο χωρίς τον τιμωρημένο  Bruno Alves και τους τραυματίες Lee Wallace, Graham Dorrans και Fabio Cardoso, ενώ εκτός μάχης είναι και ο back up goalkeeper, Jak Alnwick που χτύπησε στον ημιτελικό με τη Motherwell. Oι Carlos Pena και Niko Kranjcar, που δεν έπαιξαν με τη Killie, έχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν.
Ο βετεράνος επιθετικός, Kenny Miller, επιστρέφει στην αποστολή, κάτι που επιβεβαίωσε και ο  Graeme Murty, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Ryan Jack αφού έγινε έφεση για την κόκκινη που δέχτηκε στο 1-1 της Τετάρτης με την Kilmarnock.
Oι Gers είναι αήττητοι εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και οι δύο φετινές τους ήττες είναι στο Ibrox, 2-3 από τη Hibernian και 0-2 από τη Celtic. Oι Rangers έχουν σημειώσει στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.
H Ηearts έχασε την Τρίτη στο ντέρμπι του Εδιμβούργου 1-0 από τη Hibernian, μετρώντας δύο ήττες και δύο νίκες στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος.
Και αυτό το ματς θα γίνει στο Murrayfield, μιας κι η φυσική έδρα της Hearts, το Tynecastle, δεν είναι ακόμα έτοιμη λόγω εργασιών. Οι Don Cowie και Arnaud Djoum αναμένεται να απουσιάσουν από τους γηπεδούχους που κέρδισαν και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια τους πέρυσι στο πρωτάθλημα κόντρα στους Rangers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.