«Απάντηση» Miller και Gers, 3-1 τη Hearts

O Κenny Miller επέστρεψε πετυχαίνοντας δύο γκολ (στο 42’ και το 65’) και φτιάχνοντας το τρίτο που σημείωσε ο Josh Windass στο 72’, οδηγώντας τους Rangers σε νίκη με 3-1 επί της Hearts που είχε προηγηθεί στο 24’ με γκολ με φάουλ του Kyle Lafferty. Ιδανική απάντηση στον απολυθέντα Pedro Caixinha που είχε να τον ξεκινήσει από την ήττα στο ντέρμπι με τη Celtic στις 23 Σεπτεμβρίου.
Ο Craig Levein έκανε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε το ντέρμπι της Τρίτης με τη Hibernian, με τους νεαρούς μέσους Lewis Moore και Harry Cochrane και τον επιθετικό Isma Goncalves να ξεκινούν αντί των Jamie Brandon, Euan Henderson και Connor Randall με τον τελευταίο να μένει εκτός αποστολής.
Ο υπηρεασιακός τεχνικός των Gers, Graeme Murty, εμπιστεύθηκε τον βετεράνο
Kenny Miller και δικαιώθηκε στο έπακρο, με τον 37χρονο φορ να σημειώνει δύο γκολ και να φτιάχνει το τρίτο. Ο Miller πήρε το περιβραχιόνιο και τη θέση του τραυματία, Graham Dorrans, με τον Danny Wilson να ξεκινά αντί του τιμωρημένου Bruno Alves στις μοναδικές αλλαγές που έκανε στο βασικό σχήμα ο Murty.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό στην αρχή, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, που έδειχναν μπερδεμένοι αμυντικά, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Στο 23’ ο Ross McCrorie έκανε ένα φάουλ στον Isma Goncalves, 20 μέτρα μακριά από την εστία. Ο Kyle Lafferty το εκτέλεσε εκπληκτικά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει με φάλτσο πάνω από το τείχος και καταλήξει στο «παραθυράκι» του Wes Foderingham. 1-0 με τον Βορειοϊρλανδό σκόρερ να μην πανηγυρίζει όντας παλιός παίκτης των Rangers. H Ηearts έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ ένα λεπτό αργότερα με τον Isma Goncalves να ανοίγει με εξαιρετική πάσα την άμυνα των Gers, βγάζοντας τον Ross Callachan απέναντι στον Wes Foeringham, όμως το αριστερό πλασέ εξουδετερώθηκε από τον keeper των φιλοξενούμενων.
Ήταν η φάση που άλλαξε τα δεδομένα αφού οι Rangers έφεραν το ματς στα ίσα στο 42’. Ο Alfredo Morelos πάσαρε στον Kenny Miller που έπιασε το σουτ, με τοη μπάλα να αλλάζει πορεία από το πόδι του αμυντικού John Souttar και να καταλήγει στα δίχτυα του Jon McLaughlin. Το ημίχρονο έληξε 1-1 με την ψυχολογία στην πλευρά των φιλοξενούμενων και τον Kenny Miller να κάνει το 1-2 στο 65’ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Tavernier. Αν ο Caixinha έβλεπε από κάπου το ματς μόνο άνετα δεν θα αισθανόταν. Το σόου Miller συνεχίστηκε στο 72’ με τον βετεράνο επιθετικό να βγάζει την πάσα στον Josh Windass που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σφραγίζοντας τη νίκη των Gers.
Mια νίκη που ήρθε πολύ εύκολα στο β’ μέρος, σε ένα ματς χωρίς ποιότητα αλλά με πολύ πάθος. Απογοητευτική αμυντικά η Hearts, υποτονική με σπασμωδικές κινήσεις στο β’ μέρος, η δεύτερα θητεία του Murty στη θέση του υπηρεσιακού τεχνικού ξεκίνησε ιδανικά, με την εμφάνιση του Miller να δίνει απάντηση στον παραγκωνισμό του από τον Pedro Caixinha.

HEARTS: McLaughlin, M.Smith, Souttar, Berra, Grzelak, Moore (Nowak 69), Callachan, Cochrane (Stockton 69), Walker (Milinkovic 52), Lafferty, Isma.
RANGERS: Foderingham; Tavernier, McCrorie, Wilson, John; Candeias, Jack, Holt, Windass (Hardie 90), Miller (Barjonas 84), Morelos (Herrera 87). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.