Partick Thistle-St Johnstone (preview)

Δύο ματς χωρίς ήττα για την Partick Thistle, με τον τεχνικό της, Alan Archibald, να θεωρεί ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην ομάδα του στο 0-0 με τη Hamilton. O μέσος Stuart Bannigan θα μείνει περίπου 4 βδομάδες εκτός αγώνων λόγω εγχείρησης στο γόνατο, ενώ παραμένουν εκτός μάχης για τους γηπεδούχους οι
Christie Elliott, Abdul Osman, Callum Booth και Mustapha Dumbuya, ενώ ο νεοαποκτηθείς Martin Woods δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Andy McCarthy έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει.
Η St Johnstone μετρά πια 4 ματς χωρίς να σκοράρει, μετρώντας 3 ήττες και μία ισοπαλία, το 0-0 με τη Ross County την Τρίτη.
Ο Michael O'Halloran έχει πολλές πιθανότες να αγωνισθεί, ενώ διαθέσιμος είναι ο Liam Gordon που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Οι Saints έχουν κερδίσει τις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους με την Partick Thistle που είναι στο βυθό της βαθμολογίας μετρώντας μόλις μία νίκη στα 17 τελευταία ματς πρωταθλήματος.
Η St Johnstone έχει χάσει και τα 3 τελευταία εκτός έδρας ματς που έδωσε, μετρώντας μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.