Ζήτημα γοήτρου για τη Celtic

Mετά τη χειρότερη εντός έδρας ήττας της ιστορίας της με 5-0 από την PSG, η ομάδα του Brendan Rodgers έχει κερδίσει με 3-0 την Anderlecht στις Βρυξέλλες, για να χάσει εντός και εκτός από τη Bayern Munich, με 3-0 και 1-2.
Υπάρχει βελτίωση παρά τις ήττες από τους Βαυαρούς, η 3η θέση είναι το μόνο που απομένει στους Bhoys που είναι 3 βαθμούς μπροστά από την Anderlecht. Mε τους Βέλγους να υποδέχονται τη Bayern, δεν είναι το παιχνίδι της Celtic απόψε στο Παρίσι που θα κρίνει την 3η θέση, αλλά αυτό στη Γλάσκώβη με την Anderlecht στις 5 Δεκεμβρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Σκωτίας δεν θα πάνε για να πάρουν αποτέλεσμα, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει κάτι τέτοιο.
«Αν δεν έρθει το αποτελέσμα, ευελπιστούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, είναι θέμα γοήτρου, υπερηφάνειας» δήλωσε ο Brendan Rodgers σημειώνοντας: «η εμφάνιση μας με την Anderlecht ήταν καλή όπως στα παιχνίδια μας με τη Bayern Munich. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη από τις καλύτερες, είναι τεράστια πρόκληση για κάθε ομάδα που έρχεται εδώ όχι μόνο για μας.»
Κι ο τεχνικός της Celtic ολοκλήρωσε εκθειάζοντας το ταλέντο και την ποιότητα των αποψινών γηπεδούχων λέγοντας: «Έχουν μεγάλη εμπειρία και ποιότητα σε κάθε θέση, ακόμα και στον πάγκο, όταν έχεις παίκτες που μπορούν να σκοράρουν όπως οι Neymar, Edinson Cavani, Angel Di Maria και Kylian Mbappe μπορείς να πας παντού ξέροντας ότι θα σκοράρεις και θα πάρεις παιχνίδια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.