Δεν σκέφτονται το ρεκόρ στη Celtic

O βοηθός προπονητή στη Celtic, Chris Davies, τονίζει ότι οι πάικτες δεν έχουν στο μυαλό τους το ρεκόρ που μπορεί να σπάσουν αύριο κόντρα στη St Johnstone. Αν η Celtic αποφύγει την ήττα θα φτάσει τα 63 σερί ματς σπάζοντας το ρεκόρ των 62, το οποίο ισοφάρισε το περασμένο Σάββατο στο 1-1 με την Kilmarnock. Ρεκόρ βρετανικό που κρατά η ίδια η Celtic από το 1917 τότε που έκανε κουμάντο ο θρυλικός Willie Maley.
«Δεν έχουμε αναφερθεί σε αυτό όταν συζητάμε για το ματς, το ρεκόρ δεν είναι κάτι που μας απασχολεί» δήλωσε ο Davies, σημειώνοντας: «Όταν το πετυχαίνεις δεν είναι επειδή το έχεις στο μυαλό σου, έρχεται απλά ως συνέπεια της δουλειάς των παικτών και του προπονητή.»
Το ρεκόρ πάντως αναφέρεται συχνά και στην Αγγλία μιας και όπως προαναφέραμε, δεν έχει επιτευχθεί ούτε από αγγλικό σύλλογο, όπως παραδέχτηκε ο Davies: «Μιλώ με ανθρώπους στην Αγγλία κι όλοι αναγνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να κάνεις 62 ματς χωρίς ήττα. Λίγες ομάδες κυριαρχούν στο ποδόσφαιρο της Σκωτίας, το γεγονός όμως ότι κρατά το ρεκόρ τόσο χρόνια και δεν έχει σπάσει ακόμα δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνουμε για να το ισοφαρίσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.