H νέα εμφάνιση της εθνικής Σκωτίας

Η νέα εμφάνιση της εθνικής Σκωτίας θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα, έχουν ήδη όμως διαρεύσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο από το FOOTYHEADLINESS.COM που ειδικεύεται στις εμφανίσεις ομάδων και σπάνια πέφτει έξω.
Οι εικόνες δείχνουν ότι επιστρέφει το V στο γιακά, με το κλασικό ναυτικό μπλε να κυριαρχεί στη φανέλα που θυμίζει αυτή των 80ς. 
Tα σχέδια της φανέλας θυμίζουν αυτά της εθνικής Ολλανδίας του Euro 1988 (των Gullit και Van Basten) κι η Ολλανδία συμπτωματικά είναι η αντίπαλος της Σκωτίας στο φιλικό της Πέμπτης.
Το μανίκι είναι ξανά μπλε (αφού θυμίζει τη Σκωτία των 80s) αποφεύγοντας πια τα μπερδέματα με τη FIFA για αλλαγή φανέλας εκτός έδρας, ενώ οι τρεις κλασικές ρίγες της adidas θα είναι στα πλευρά, όπως συνηθίζεται στα φετινά σχέδια της γερμανικής εταιρίας, ενώ οι κόκκινες κάλτσες επιστρέφουν στην εθνική Σκωτίας, με το κλασικό σορτσάκι να παραμένει λευκό.

Τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί επίσημα στο facebook η νέα εμφάνιση της εθνικής Σκωτίας, τρεις μέρες πριν το φιλικό με την Ολλανδία, αναμένεται όμως να είναι αυτή που απεικονίζεται στο FOOTYHEADLINESS.COM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.