Oι Rangers 4-0 τη Berwick, στο testimonial του Steven Notman

Μια ομάδα των Rangers επικράτησε με 4-0 της συνονόματης, Berwick, στο Testimonial του Steven Notman. Το ματς έγινε στην έδρα της Berwick Rangers, στο Shielfield, με τους David Bates, Aaron Nemane, Serge Atakayi και Jordan Thompson να είναι οι σκόρερς των Gers.
O Notman, που φορά για δέκα συναπτά έτη τη φανέλα της Berwick, ήταν στο βασικό σχήμα, παρότι ήταν αμφίβολος αφού δεν είχε παίξει στο 1-1 της ομάδας του με την Edinburgh City. Υπήρξε φυσικά η τιμητική φρουρά από τους παίκτες των δύο ομάδων που παρατάχθηκαν για να τον υποδεχθούν με χειροκρότημα στο ματς που έγινε προς τιμήν του.
Οι Rangers κατέβασαν μια πολύ δυνατή ομάδα, με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Graeme Murty, να έχει επτά βασικούς στο αρχικό σχήμα, μεταξύ των οποίων και ο Fabio Cardoso, που έπαιξε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα (είχε σπάει τη μύτη του στο 0-2 από τη Motherwell).
Όπως αναμενόταν η ομάδα της Premiership ήταν καλύτερη, άνοιξε το σκορ στο 27’ με τακουνάκι του David Bates στο 27’, για να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 37’ με τον Aaron Nemane που εκμεταλλεύθηκε λάθος του keeper της Berwick, Robby McCrorie. Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές με τους Rangers να είναι πάντα καλύτεροι και να κάνουν το 0-3 στο 72’ με ατομική ενέργεια του Serge Atakayi, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-4 στο 86’ με τον Jordan Thompson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.