Dundee- Aberdeen (preview)

Μετά από 5 σερί ήττες η Dundee έκανε τρία ματς χωρίς ήττα κι απομακρύνθηκε από το βυθό της βαθμολογίας. Θα έχει διαθέσιμο στην άμυνα τον αρχηγό της, Darren O'Dea, που εξέτισε την ποινή του και θα προσπαθήσει να σπάσει την αρνητική παράδοση που τη θέλει να μετρά 16 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη κόντρα στους Dons. O τεχνικός των Dark Blues, Neil McCann, περιμένει μια «επαγγελματική Aberdeen» όπως δήλωσε, τονίζοντας ότι το σήριαλ McInnes δεν θα επηρεάσει τους Dons.
O Derek McInnes θα είναι στον πάγκο των Dons απόψε, αφού αποφάσισε να απορρίψει την προσέγγιση των Rangers, κόντρα στα προγνωστικά, τονίζοντας ότι ήρθε καιρός να επικεντρωθεί σε αγωνιστικά θέματα. Οι Dons έχασαν δύο φορές μέσα σε 4 μέρες από τους Rangers κι είναι τώρα στην 3η θέση, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν και την Aberdeen να υστερεί στη διαφορά τερμάτων.
Ο Stevie May είναι αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο 1-2 από τους Rangers. Αμφίβολος και ο Gary Mackay-Steven λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όπως και ο Greg Tansey που έχει υποστεί τράβηγμα, ενώ επιστρέφει ο Ryan Christie που εξέτισε την ποινή του.
Η Aberdeen έχει κερδίσει και τα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος που έδωσε κόντρα στη Dundee.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.