Hamilton-St Johnstone (preview)

Έξι ματς χωρίς ήττα μετρά η Hamilton, με τον τεχνικό της, Martin Canning, να αναδεικνύεται προπονητήςτου μήνα για τον Νοέμβριο και τον David Templeton να είναι ο παίκτης του μήνα στη Σκωτία. Μετρά πάντως μόλις μία νίκη σε 8 ματς στην έδρα της, ενώ έχει κατηγορηθεί για το πολύ σκληρό της παιχνίδι. Ο μέσος Ali Crawford έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει, αφού φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, που τον κράτησε εκτός αγώνων από τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Η St Johnstone μετρά μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια της, είναι στην 7η θέση ένα μόλις βαθμό πάνω από τη Hamilton, μετρά όμως μόλις μια ήττα στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Saints.
O μέσος Chris Millar είναι ασθενής και θα απουσιάσει, όπως και ο επιθετικός Steven MacLean που έχει πρόβλημα στο γόνατο και δεν θα παίξει στο συνθετικό χλοοτάπητα της Hamilton, ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι αμυντικοί Aaron Comrie και Brian Easton.
Μόνο η Celtic έχει σημειώσει περισσότερα γκολ (9) από τη Hamilton (7) στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ (7) στο τελευταίο τέταρτο είναι η St Johnstone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.