Ηibernian-Celtic (preview)

H Hibernian του Neil Lennon θα προσπαθήσει να σπάσει τα αήττητο της Celtic που φτάνει τους 67 αγώνες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Οι Hibs το άγγιξαν στο Celtic Park όπου είχαν προηγηθεί δύο φορές για να φέρουν 2-2, ενώ ζόρισαν πολύ τη Celtic και στον ημιτελικό του League Cup όπου ηττήθηκαν με 4-2. Ο μέσος Danny Swanson και ο αμυντικός Steven Whittaker ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους κι επιστρέφουν, όπως και ο μέσος John McGinn που εξέτισε την ποινή του, παραμένουν εκτός μάχης οι David Gray και Liam Fontaine όπως και ο goalkeeper, Ross Laidlaw.
67 ματς χωρίς ήττα για τη Celtic στις εγχώριες διοργανώσεις, αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα από την Anderlecht την Τετάρτη με 0-1, κράτησε όμως την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League και περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας.
Ο αμυντικός Dedryck Boyata είναι νοκ άουτ λόγω ίωσης, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του εξτρεμ Scott Sinclair, ενώ παραμένει εκτός μάχης ο Patrick Roberts.
Αήττητη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Hibs η Celtic, είχε κερδίσει 1-0 στην τελευταία επίσκεψη της στο Easter Road τον Δεκέμβριο του 2012, μετρά 6 νίκες στις 8 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα των Hibs.
Mόλις μία νίκη στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Celtic στο πρωτάθλημα έχει η Hibernian.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.