Πήρε Mullen η St Mirren

Η St Mirren πήρε τον επιθετικό Danny Mullen από τη Livingston με τη μορφή δανεισμού, με την προοπτική να τον κλείσει με κανονική μεταγραφή την Ιανουάριο, με το ποσό που θα δώσει να είναι πενταψήφιο.
Το συμβόλαιο του 22χρονου φορ έληγε τη νέα χρονιά κι η Livi «αναγκάστηκε» να συμφωνήσει με το δανεισμό σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, που παραδέχτηκε ότι το Γενάρη θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Η St Mirren είναι στη 2η θέση της Championship, 7 βαθμούς μπροστά από την 4η Livingston κι έναν πίσω από την πρτοπόρο Dundee United.
Delighted Buddies manager Jack Ross told his club website: "I'm surprised we were able to get a player of his quality because he's a player I've been aware of since he was a teenager at Livingston and I've always kept an eye on his progress.
Ο Mullen προέρχεται από τα εφηβικά της Livingston, γυρνώντας από την Aberdeen το 2012 και μετρά 17 και 5 γκολ τη σεζόν που διανύουμε.
Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη St Mirren το Σάββατο στο εντός εδρας ματς με τη Dunfermline Athletic, με τον τεχνικό των Buddies, Jack Ross, να δηλώνει: «Μένω έκπληκτος που καταφέραμε να πάρουμε παίκτη τέτοιας ποιότητας, μιας και παρακολουθώ την πρόοδο του από τότε που teenager στη Livingston

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.