Partick Thistle-Hamilton (preview)

Ακόμα ένα κλασικό εξάποντο για τους γηπεδούχους, έχασαν το προηγούμενο με το βαρύ 3-0 στο Dundee το Σάββατο, ενώ ηττήθηκαν με 2-0 την Τετάρτη στο Celtic Park, πραγματοποιώντας πάντως ενθαρρυντική εμφάνιση. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους, οι Jags μετρούν μόλις 3 νίκες φέτος στο πρωτάθλημα, όλες στην έδρα τους, το Firhill.
Δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον μέσο Gary Fraser που τραυματίσθηκε στο γόνατο, ούτε τον αμυντικό Jordan Turnbull που είναι τιμωρημένος, ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι Abdul Osman, Stuart Bannigan, Callum Booth, Mustapha Dumbuya και Christie Elliott.
Η Partick Thistle μετρά 12 ματς χωρίς ήττα κόντρα στη Hamilton.
Oι Accies δεν έχουν κερδίσει στις 6 τελευταίες επισκέψεις τους στο Firhill, τελευταία τους νίκη ήταν τον Αύγουστο του 2014.
Η Hamilton από την επεισοδιακή νίκη με 3-2 επί της Ross County, στην οποία αποβλήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο Έλληνας αμυντικός θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, κινδυνεύει πάντως με ποινή 16 αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του. Ο μέσος Ali Crawford είναι διαθέσιμος και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει για τους Accies, μπήκε αλλαγή στο ματς με τη Ross County, έχοντας να παίξει από τον Σεπτέμβριο λόγω τραυματισμού.
Ο 22χρονος μέσος, Darren Lyon, που ανανέωσε το συμβόλαιο του, θα συμπληρώσει 50 συμμετοχές αν αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.