Πικραμένος για την απόλυση του από την εθνική ο Strachan

O Gordon Strachan αποκάλυψε ότι δεν έχει ξεπεράσει την απόλυση του από την εθνική Σκωτίας και παραδέχτηκε ότι του ράγισε την καρδιά.
Αυτό που ενόχλησε τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό είναι και ο τρόπος της απομάκρυνσης, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στη “Record Sport”, αποκαλύπτοντας ότι του το ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της SFA (σκωτσέζικη ομοσπονδία), Stewart Regan, σε ένα τηλεφώνημα δύο λεπτών.
«Ούτε καν δύο λεπτά δεν κράτησε. Ο Stewart είπε ότι αποφάσισαν να πάνε σε άλλη κατεύθυνση, καθόμουν εδώ σε αυτό το δωμάτιο. Περίμενα ότι θα μου έλεγαν κάτι τέτοιο πρόσωπο με πρόσωπο την Παρασκευή, αλλά είχαν συμβούλιο την Πέμπτη και πήραν την απόφαση τους» ήταν τα λόγια του Strachan, με την απόλυση να τον πονάει ακόμα.
«Είναι όπως όταν είσαι νέος και σε χωρίζει η κοπέλλα σου. Μετά μπορεί να τη δείς εκεί που περπατάς, να δείχνει εντυπωσιακή, με έναν όμορφο νέο δίπλα της να κρατιέται χέρι με χέρι. Θέλεις να της ευχηθείς ότι καλύτερο, αλλά μέσα σου δεν το εννοείς, θές να φύγεις και να πας κάπου να κλάψεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο Strachan που ήταν για τέσσερα χρόνια στον πάγκο της εθνικής Σκωτίας, για να αποτελέσει παρελθόν τον Οκτώβριο, μετά την αποτυχία της εθνικής να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2018.
«Στο φιλικό με την Ολλανδία, δεν μπορούσα να βλέπω, ήταν δύσκολο να δώ κάποιον άλλον να κάνει τη δουλειά μου. Κανείς άλλος δεν έχει βρεθεί στη θέση μου, γιατί ξεκίνησα με θετικά αποτελέσματα και τελείωσα με θετικά αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που έχουν κάτι ανάλογο στην εθνική Σκωτίας» κατέληξε ο Strachan μη θέλοντας να κρύψει την πικρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.