Με Zenit η Celtic

Ζenit είναι η αντίπαλος της Celtic στη φάση των 32 του Europa League, μια πολύ δύσκολη κλήρωση για τους Bhoys. Το πρώτο ματς στις 15 Φεβρουαρίου στο Celtic Park κι η ρεβάνς μετά απο 7 μέρες.
Στον πάγκο της Zenit είναι ο Roberto Mancini και -με το πρωτάθλημα Ρωσίας να τελειώνει αυτό το μήνα- δεν θα υπάρχει άλλο επίσημο παιχνίδι μέχρι τον αγώνα με τη Celtic.
Η Zenit τερμάτισε στην 3η θέση πέρυσι, αυτή τη στιγμή είναι 4η στην Premier League της Ρωσίας, πίσω από Krasnodar, Spartak Moscow και Lokomotiv Moscow.
Η Zenit έχει κατακτήσει το κύπελλο UEFA το 2008, κερδίζοντας 2-0 τους Rangers στον τελικό και μετά κατέκτησε και το Uefa Super Cup εκείνης της χρονιάς.
Έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα Ρωσίας κι έχει στις τάξεις της τους πρώην αμυντικούς της Chelsea, Branislav Ivanovic και Yuri Zhirkov και αρκετούς Ρώσους διεθνείς μεταξύ των οποίων είναι οι Viktor Fayzulin και Igor Smolnikov, αλλά και τον Ιταλό διεθνή, Domenico Criscito.
Κυριάρχησε στον όμιλο της στο Europa League με 16 βαθμούς (5 νίκες και μια ισοπαλία), αφήνοντας στη 2η θέση την Real Sociedad, με τις Rosenborg και FK Vardar να συμπληρώνουν τον όμιλο, ενώ είναι και η ομάδα με τα περισσότερα γκολ φέτος στο Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.