Σαν σήμερα στις 27 Ιανουαρίου του 2013 #11

Σαν σήμερα στις 27 Ιανουαρίου του 2013 η Celtic χάνει 3-2 από τη St Mirren στο Hampden Park, στον ημιτελικό του League Cup, μπροστά σε 27.2013 θεατές.
Μοιραίος της αναμέτρησης ο Charlie Mulgrew. Ο αμυντικός των Bhoys έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου χάνοντας πέναλτι, για να κάνει στη συνέχεια το πέναλτι με το οποίο έγινε το 2-1 για τη St Mirren. Στην εκπνοή των καθυστερήσεων ο Mulgrew μείωσε σε 3-2 τονίζοντας ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή του σε μια κακή μέρα για τη Celtic.
Οι Buddies προηγήθηκαν πριν συμπληρωθούν 8 λεπτά παιχνιδιού με τον Esmael Goncalves που είχε έρθει ως δανεικός από τη Rio Ave κι έκανε το ντεμπούτο του με τη St Mirren.
H Celtic είχε δύο δοκάρια μέσα σε πέντε λεπτά, για να ισοφαρίσει στην εκπνοή του ημιχρόνου με το Gary Hooper. Οι πρωταθλητές κέρδισαν πέναλτι στο ξεκίνημα του ημιχρόνου, το οποίο εκτέλεσε στο 48’ ο Charlie Mulgrew, όμως ο goalkeeper των Buddies, Craig Samson έπεσε σωστά και απέκρουσε.
Στο 62’ η μέρα έγινε χειρότερη για τον Charlie Mulgrew όταν τη στιγμή που γύριζε την πλάτη για να κόψει τη σέντρα του Gary Teale. Η μπάλα βρήκε στα χέρια του και το πέναλτι ήταν γεγονός. Το εκτέλεσε εύστοχα δύο λεπτά αργότερα ο Paul McGowan δίνοντας ξανά το προβάδισμα στη St Mirren. O Steven Thompson με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έκανε το 3-1 στο 69’ για τη St Mirren, με τον Charlie Mulgrew να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.