Ήττα με 3-1 για Hibs από Willem II στην Πορτογαλία

Η Hibernian έχασε 3-1 από τη Willem II σε φιλικό στην Πορτογαλία είναι ο τραυματισμός του αρχηγού της ομάδας, David Gray όμως που ανησυχεί τους Hibs.
O 29χρονος αμυντικός τραυματίστηκε κι αποχώρησε στο 10’ φαίνεται να έχει πάθει ζημιά στον Αχίλλειο τένοντα.
Στο φιλικό που έγινε στο Algarve στην Πορτογαλία ,όπου προετοιμάζονται οι Hibs, η ομάδα του Neil Lennon ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Προηγήθηκε στο 48’ με τον Simon Murray, όμως οι Ολλανδοί γύρισαν το ματς με δύο γκολ του Mo El Hankour στο 66’ και το 73’, για να κάνει το 3-1 στο 78’ ο Ismael Azzaoui. Με τους Ολλανδούς έπαιξε και ο 21χρονος Κώστας Τσιμίκας που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
HIBERNIAN: Marciano, Gray (Porteous 7), McGregor (Stirling 65), Hanlon, Stevenson, Slivka, Bartley, McGeouch (F. Murray 62), McGinn, Shaw, S. Murray (Matulevicius 65).

WILLEM II: Branderhorst, Dakerlui, Lachman, Heerkins, Wijnaldum, Tσιμίκης, Chirivella, Rienstra, Haye, El Hankouri, Sol.
Αναπληρωματικοί: Wellenreuther, van der Lei, Ogenia, Crowley, Lieftink, van den Bogert, Urbanksi, Boagers, Kristinsson, Coulibaly, Croux, Assaoui.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.