Ήττα με 5-0 για Hearts από τη Nurnberg

Bαριά ήττα με 5-0 σε φιλικό από την FC Nurnberg (τη γνωστή μας Νυρεμβέργη) που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία της Γερμανίας.
Σκληρό μάθημα για τα πιτσιρίκια του Craig Levein, με τον τεχνικό της Hearts να ξεκινά με 5 teenagers στην ενδεκάδα και τον 21χρονο Demetri Mitchell, που ήρθε ως δανεικός από τη Manchester United.
Οδυνηρό ντεμπούτο για τον Άγγλο αριστερό μπακ που έπαιξε για μια ώρα κόντρα στους Γερμανούς που είχαν στη σύνθεση τους τον Ισλανδό διεθνή, Rurik Gislason.
Το φιλικό έγινε στη νότια Βαλένθια στο προπονητικό κέντρο Oliva Nova που προετοιμάζεται η ομάδα του Εδιμβούργου, με τους Γερμανούς να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο και να ανοίγουν το σκορ στο 19’ με τον Gislason για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 22’ με τον Miso Brecko.
Οι Jampos είχαν δύο καλές στιγμές στη συνέχεια, δέχτηκαν όμως το τρίτο γκολ στο 34’  από τον Tobias Werner, για να πετύχουν κι ένα τέταρτο οι Γερμανοί με τον Gislason πριν τελειώσει το ημίχρονο.
Πολλές αλλαγές στο β’ μέρος για τη Hearts με τους teenagers Alex Petkov, Jay Sandison, Andrew Irving και Euan Henderson να μπαίνουν μαζί με τους έμπειρους Isma, John Souttar και Kyle Lafferty. Σαφώς βελτιωμένη η Hearts θα μπορούσε να είχε πάρει ένα πέναλτι όταν ο Henderson ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ewerton, το ότι δέχτηκε μόλις ένα γκολ στο β’ μέρος όμως το χρωστά στις αποκρούσεις του McLaughlin, με την ομάδα της Νυρεμβέργης να έχει και δοκάρι στο 71’ με τον Enrico Valentini. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε έξι λεπτά πριν τη λήξη με βολίδα του Ulisses Garcia Lopes έξω από την περιοχή.
Η προετοιμασία της Hearts στον ήλιο της Ισπανίας συνεχίζεται κι αναμένεται την Τρίτη να επιστρέψει στο Εδιμβούργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.