Στο 94’ πέρασε η Falkirk, 1-0 τη Livingston

Χάρη σε ένα γκολ του Reghan Tumility στο 94’ η Falkirk πήρε μια αναπάντεχη νίκη-πρόκριση, επικρατώντας μέσα στο Almondvale (Toni Macaroni Stadium σύμφωνα με τον σπόνσορα) επί της Livingston.
Η Livingston μία αλλαγή στην ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στο προηγούμενο παιχνίδι της, κόντρα στη Brechin City, με τον νεοαποκτηθέντα, Jack McMillan, να παίρνει τη θέση του Keaghan Jacobs.
Οι Bairns κατέβασαν την ίδια ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στο 1-0 επί της Morton.
Η Livingston κυριάρχησε στο πρώτο εικοσάλεπτο κι είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 11’ με κεφαλιά του αμυντικού της Alan Lithgow, σε κόρνερ του Steven Boyd, όμως ο αμυντικός της Falkirk, Peter Grant, έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.
Η Falkirk ισορρόπησε, είχε δύο καλές στιγμές, με τη Livi να κρατά την ελαφρά υπεροχή και το ματς να δείχνει ότι πηγαίνει σε επαναληπτικό. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο Louis Longridge έβγαλε τη σέντρα κι ο -δανεικός από τη Ross County- Reghan Tumilty έπιασε το μονοκόμματο σουτ, με τη μπάλα να φαίνεται ότι βρήκε και στον αμυντικό της Livi, Alan Lithgow, πριν καταλήξει στα δίχτυα. Δραματική πρόκριση για τους Bairns που θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Formartine United-Cove Rangers.

LIVINGSTON: Alexander, Halkett, Buchanan, Lithgow, McMillan (Mullin 61), Pitman, Gallagher, Byrne, Longridge, Boyd (Miller 66), Robinson (Hardie 75).
FALKIRK: Thomson, Muirhead, Grant, McGhee, Tumility, Taiwo (McKee 81), Sibbald, Kidd (Blair 74), Robson, Longridge, Nelson (Jakubiak 64).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.