Hamilton-Hearts (preview)

Σε βαρύ πένθος η Hamilton, μετά το θάνατο 22χρονου coach των ακαδημιών πριν από δύο μέρες, το Σάββατο έχασε 2-0 από τη Motherwell το Σάββατο κι αποκλείστηκε απο το κύπελλο Σκωτίας, το πρωτάθλημα κι η παραμονή είναι αυτό που απασχολεί τους Accies. Αναμένεται να έχουν τον Greg Docherty back στο βασικό σχήμα (δεν έπαιξε το Σάββατο), ενώ επιστρέφει ο επιθετικός Antonio Rojano. Αμφίβολος ο Ali Crawford, παραμένει τιμωρημένος ο Γιάννης Σκόνδρας και θα λείψει και από αυτό το ματς.
H Ηamilton δεν έχει κερδίσει τα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Hearts, στα οποία δεν έχει καν σκοράρει.
Η Hearts μετρά 10 ματς χωρίς ήττα, 7 ματς χωρίς να δεχτεί γκολ κι έρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Hibernian με 1-0 στο ντέρμπι του κυπέλλου.
Οι δύο ομάδες είχαν φέρει 1-1 στο Εδιμβούργο αρχές Δεκεμβρίου σε ένα επεισοδιακό ματς, όμως με τη Hearts να έχει σημειώσει 13 γκολ κόντρα στους Accies στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους. Αμφίβολοι λόγω τραυματισμού οι Demetri Mitchell, Steven Naismith, Aaron Hughes και Arnaud Djoum για τους γηπεδούχους, όπως και οι Prince Buaben και Krystian Nowak, τιμωρημένος ο Kyle Lafferty, εκτός μάχης οι Rory Currie, Ashley Smith-Brown και Malauray Martin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.