Inverness CT-Falkirk (preview)

O τεχνικός της Inverness, John Robertson, δικαιολόγησε τον επόπτη, Sean Carr, που δεν μέτρησε κανονικό γκολ υπέρ της ομάδας του, με αποτέλεσμα οι Highlanders να χάσουν 1-0 το Σάββατο στην έδρα της πρωτοπόρου St Mirren.
H Caley Thistle απέχει 6 βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στα play-off, η σεζόν κάθε άλλο παρά χαμένη είναι για τους Highlanders παρά το κακό τους ξεκίνημα. Θα έχεουν στη διάθεση τους τον Iain Vigurs που εξέτισε την ποινή του, αμφίβολος ο Nathan Austin που υπέστη τράβηγμα στο ματς με τη St Mirren.
Η Falkirk έρχεται από εντυπωσιακό 6-1 επί της Dundee United κι έχει άριστη ψυχολογία. Μόλις η δεύτερη νίκη του Paul Hartley στον πάγκο των Bairns, πέρασαν 10 ματς μέχρι να κάνει την πρώτη, τον Δεκέμβριο κόντρα στην  Queen of the South. Κινητικότητα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, απέκτησε τον επιθετικό Andrew Nelson, τον αμυντικό Tommy Robson, τον μέσο Sean Welsh, ενώ έκλεισε με κανονική μεταγραφή τον Louis Longridge.
0-0 το ματς του πρώτο γύρου τον Οκτώβριο στο Falkirk Stadium, η Inverness είχε επικρατήσει 1-0 στην έδρα της σε ματς για το Challenge Cup τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο John Beaton θα διευθύνει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Stephen Mitchell και Alan Macfadyen. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.