Inverness για play-off, 4-1 τη Falkirk

Μια εντυπωσιακή Inverness προηγήθηκε 3-0 στο 30’ για να επικρατήσει τελικά με 4-1 της Falkirk και να πλησιάσει σε απόσταση βολής τις θέσεις που οδηγούν στα play-off ανόδου.
To σκορ άνοιξε μόλις στο 10’ ο George Oakley, για να ακολουθήσουν δύο γκολ σε δύο λεπτά από τον Connor Bell στο 28’ και τον Jake Mulraney στο 30’ για τους Highlanders. Ο Louis Longridge μείωσε στο 86’ για τη Falkirk για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 ο John Baird στο 88’.
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τη Falkirk να έχει νικήσει 6-1 το Σάββατο τη Dundee United. Oι Bairns παραμένουν στην προτελευταία θέση της Championship, μόλις 3 βαθμούς πίσω από τη Dumbarton και 13 πάνω από την ουραγό Brechin City. Η Inverness είναι τώρα στην 7η θέση, ένα βαθμό πίσω από τη Greenock Morton και τρεις από τις θέσεις των play-off ανόδου.

INVERNESS CT: Ridgers, Tremarco (Calder 35) Chalmers, Warren, Polworth, Vigurs, Oakley, Mulraney (Doran 49), Bell (Baird 82), Mackay, Donaldson.
FALKIRK: Thomson, Kidd, McGhee (Watson 45), Muirhead, Grant, Sibbald, Longridge, Tumilty, Robson, Nelson (Loy 70), Welsh (O'Hara 57).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.