Πρόκριση για Sons, 3-2 την Peterhead

Με δύο γκολ του Calum Gallagher η Dumbarton νίκησε 3-2 μέσα στο Balmoor Stadium την Peterhead και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Σκωτίας, σε ένα συναρπαστικό ματς.
Η Dumbarton κυριάρχησε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα και πήρε δίκαια το προβάδισμα στο 12’, με τον -πρώην επιθετικό των Rangers και St Mirren- Calum Gallacher να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο δεξιός μπακ της Peterhead, Jason Brown, έφερε το ματς στα ίσα στο 31’, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο κύπελλο Σκωτίας, όγδοο για την Blue Toon τη σεζόν που διανύουμε.
Η Dumbarton συνέχισε να υπερέχει, είχε δοκάρι με τον -πρώην μέσο των Rangers- Tom Walsh, για να πάρει το προβάδισμα στο 53’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Calum Gallagher.
Έκανε το 1-3 με κεφαλιά του Iain Russell τρία λεπτά αργότερα, για μειώσει η μαχητική ομάδα της League One στο 83’ με κεφαλιά του Mason Roberton.
Οι Sons πήραν τελικά τη πρόκριση και θα αντιμετωπίσουν τη Greenock Morton στον επόμενο γύρο σε μια αναμέτρηση μεταξύ ομάδων της Championship.

PETERHEAD: Fleming, Jason Brown, McCracken, Robertson, McIlduff, Ferry, Scott Brown (Riley 57), Stevenson, Gibson, Leitch (Jordon Brown 66), McLean (McAllister 57).
DUMBARTON: Gallacher, Smith, Dowie, Barr, Hill (Froxylias 73), Calum Gallagher, Carswell, Hutton, Wilson, Walsh, Russell.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.