Θέλει εθνική ο Caldwell

Ο Gary Caldwell θέλεο να αναλάβει την εθνική Σκωτίας κι έχει ήδη κάνει αίτηση για τη θέση του προπονητή. Ο πρώην διεθνής αμυντικός έχει προπονήσει τις Wigan και Chesterfield και πιστεύει ότι μπορεί να αντέξει το βάρος της εθνικής.
«Αν δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω δεν θα ζητούσα τη δουλειά, δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά η μεγάλη εμπειρία, στο παρελθόν ίσχυε αυτό τώρα νεαροί τεχνικοί αναλαμβάνουν εθνικές ομάδες» δήλωσε ο Caldwell που έχει φορέσει 55 φορές τη φανέλα της εθνικής Σκωτίας κι έχει σημειώνει το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Σκωτία με 1-0 επί της Γαλλίας σε προκριματικά του Euro 2006.
Eίχε πάρει τη θέση του τωρινού διευθυντή ποδοσφαίρου της εθνικής Malky Mackay ως προπονητής στη Wigan Athletic στο τέλος της σεζόν 2014-15. Δεν κατάφερε να την κρατησει στην Championship, την επανέφερε όμως την επόμενη σεζόν κατακτώντας τον τίτλο στη League One. Απολύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 όταν οι Latics μετρούσαν 2 νίκες σε 14 ματς και στη συνέχεια ανέλαβα την Chesterfield, στην οποία έκατσε μόλις 8 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.