Rangers-Hibernian (preview)

Τέσσερα ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα μετρούν οι Rangers που βρέθηκαν στην 3η θέση, αφού είχαν ματς κυπέλλου (3-0 την ερασιτεχνική Fraserbugh) κι έμειναν έτσι 3 βαθμούς πίσω από τη 2η Aberdeen. Θα παίξουν και σε αυτό το ματς χωρίς τους τραυματίες Bruno Alves, Graham Dorrans, Ryan Jack, Jordan Rossiter, Ross McCrorie, Kenny Miller και Lee Wallace.
Οι Rangers έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ με κεφαλιές από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα (10), αν και κανένα από τα 10 τελευταία γκολ που σημείωσαν δεν ήταν με κεφαλιά!
Μετρούν 3 νίκες και 3 ήττες στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Hibernian στο πρωτάθλημα.
Οι Hibs έχουν αντιμετωπίσει 15 φορές τους Ranges από το 2015 σε όλες τις διοργανώσεις κι έχουν κερδίσει τις 8 από αυτές.
Η ομάδα του Neil Lennon έχει κερδίσει περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ (14) και πρόσθεσε στο ρόστερ της τον goalkeeper, Cammy Bell, και τον μέσο Scott Allan (δανεικός από τη Celtic). H συμμετοχή των Paul Hanlon, Darren McGregor και Vykintas Slivka θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ο Jamie Maclaren αναμένεται να είναι στην αποστολή, παραμένουν εκτός μάχης οι Ross Laidlaw, Steven Whittaker και David Gray.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.