Έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία η Σκωτία, ζωντανή μεν, αλλά…


Το 1-1 κράτησε στο… κόλπο της πρόκριση την Σκωτία, φαντάζει δίκαιο, και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν το ματς. Οι Χαϊλάντερς προηγήθηκαν στο 13’ με τον Andy Robertson να φεύγει στην αντεπίθεση και να δίνει στον Callum McGregor, που βρήκε τον McTominay, στο σουτ του οποίου η μπάλα άλλαξε πορεία στο Fabian Schar και πήγε στα δίχτυα.

 Το λάθος γύρισμα του Anthony Ralston στο 26’ έδωσε την ευκαιρία στον Xherdan Shaqiri να πετύχει στο 26’ ένα εντυπωσιακό γκολ με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή. Ο goalkeeper, Angus Gunn, κράτησε στο 32’ την Σκιωτία αποκρούοντας το σουτ του Dan Ndoye, στο 41’ ο Che Adams για την Σκωτία δεν μπόρεσε να νικήσει στην κλειστή γωνία την keeper των Ελβετών, Yann Sommer

Στο 58’ ο Ndoye και στο 90’ ο Zeki Amdouni έχασαν την ευκαιρία να δώσουν τη νίκη στην Ελβετία, στο 67’ ο Grant Hanley είχε κεφαλιά στο δοκάρι για την Σκωτία που είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 81’ με τον McTominay.

H Σκωτία τώρα θέλει μόνο νίκη με την Ουγγαρία την Κυριακή, για να ελπίζει ότι θα είναι μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων, ο συντελεστής τερμάτων όμως δεν την ευνοεί.

ΣΚΩΤΙΑ: Gunn, Ralston, Robertson, McTominay, Hanley, Tierney (McKenna 61’), McGinn (Christie 90'), McGregor, Adams (Shankland 91'), Hendry, Gilmour (McLean 79').

EΛΒΕΤΙΑ: Sommer, Schär, Akanji, Rodríguez, Widmer (Stergiou 86'), Xhaka, Freuler (Sierro 75'), Aebischer, Ndoye (Amdouni 86'), Vargas (Rieder 75'), Shaqiri (Embolo 60').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.