Σκωτία - Ελβετία (preview)

 

Η Σκωτία ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα της στην πρεμιέρα με το βαρύ 5-1 από τη διοργανώτρια Γερμανία, σε μια αναμέτρηση που φάνηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων.

Με εξαίρεση τον Ryan Porteous που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα και θα εκτίσει ποινή δυο αγωνιστικών, ο Clarke έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεση του.

Ένας εκ των Grant Hanley και Scott McKenna θα πάρουν πιθανότατα τη θέση του Porteus στο κέντρο της άμυνας. ΟιBilly Gilmour και Lawrence Shankland που μπήκαν αλλαγή στο ματς με τη Γερμανία έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν. Αν ο Anthony Ralston πάρει κάρτα χάνει το ματς της Κυριακής με την Ουγγαρία.

Οι Ελβετοί δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν αυτή τη φορά με τον Breel Embolo, που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε στο 3-1 επί τους Ουγγαρίας. Οι Silvan Widmer και Remo Freuler είναι οι παίκτες της Ελβετίας που χάνουν το επόμενο παιχνίδι (κόντρα στη Γερμανία) αν «κιτρινιστούν».

Τελευταία φορά που οι δυο εθνικές ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες ήταν σε ένα φιλικό τον Μάρτιο του 2006 με τους Ελβετούς να επικρατούν με 3-1 στο Hampden.

Τελευταία φορά που η Σκωτία πήρε νίκη σε τελικά Euro ήταν το 1996, είχε επικρατήσει με 1-0 της Ελβετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.